Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
957
Oldjuk meg a következő egyenleteket a valós számok halmazán!

a; sin x= -1/2
b; sin x= √3/2
c; Isin xI=1/2
d; sin x=cos x
e; sin x=sin(x+π)
f; sin²x-1=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

7
Készítem!
1

Csatoltam képet.
2

Csatoltam képet.
2

Csatoltam képet.
Módosítva: 6 éve
2

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet. A két eset közé vagyot írhatsz. OK?
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet.
1