Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS FONTOS!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
321
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
120 km/h = 2 km/perc
54 : 2 = 27 ⇒ 27 perc alatt teszi meg.

a, 1 perc: 2km 2 perc: 4 km 5 perc: 10km 10perc: 20km 30perc : 60km 60perc : 120km
b, y (perc) = x/2
0