Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki kérlek help a matekba

Főoldal » Általános iskola » Matematika
389
a, a+7=45
b, 6.2+b ≤ 3,1

c, - 12,2 =20
d, 15-d≥ -5
e, e-1,1> 0
f, 2/3+f=0
Valaki kérlek segítsen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a, a+7=45
a=38
b, 6.2+b ≤ 3,1
b ≤ -3,1
c, - 12,2 =20 ???????
d, 15-d≥ -5
15≥ d-5
20≥ d
e, e-1,1> 0
e > 1,1
f, 2/3+f=0
f=-2/3
0

Kérlek ne felejtsd el megoldásnak jelölni a válaszomat.
Ha lesz 10 percet, akkor nézd meg kérlek az erről szóló videómat. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Módosítva: 6 éve
0