Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A(6;5) (8;1) (0;-3) (-1;4) pontok négyszöget határoznak meg. Vizsgáljuk meg, hogy a négypont egy körön van-e?

Főoldal » Középiskola » Matematika
544
A(6;5) (8;1) (0;-3) (-1;4) pontok négyszöget határoznak meg. Vizsgáljuk meg, hogy a négypont egy körön van-e?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem!
0

Csatoltam képet.
Jelöld megoldásnak kérlek!
Ebben a videómban magyarázom is!!!
https://www.youtube.com/watch?v=TM1ZJNRaDzs&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=2
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet.
EZ PEDIG A GONDOLATMENETE!!!
Módosítva: 6 éve
1