Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek SOS

Főoldal » Általános iskola » Kémia
356
Ez a feladat de nem nagyon értem kérlek segitsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
1. >
2. =
3. <
4. >
5. <
6. <
7. =
8. =

Jelöld megoldásként.
Módosítva: 6 éve
0