Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldása?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
412
Egy egyenlő szárú trapéz alapjai 10 cm és 20 cm hosszúak. Területe 180 cm2.
Számítsd ki a magasságát !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T= a+c/2 · ma
T= 10+20/2 · x = 180
15x=180
x=12
0