Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika segítségre lenne szükségem a szöveges feladatokban.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
325
Feltöltöttem a képet .Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

1.lap
Egyik: x
Másik: x
Harmadik: x+60
3x+60=240 cm
3x=180 cm
x=60 cm
Így 60 cm, 60 cm és 120 cm-esek
Így 6 beosztás, 6 beosztás és 12
2.lap
a,
fia: x
anya: x+23
Összesen: 2x+23=47
2x=24
x=12 év
Így 12 éves a fia és 35 az anya.
b,
ezt sajnos nem tudtam






-1