Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek-Középiskola SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
Csatolom a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, Középiskola
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
akik 0 napot hiányzott: 2/36 = 5,55%
akik 1 napot hiányoztak: 3/36 = 8.3%
akik 5 napot hiányoztak: 7/36= 19,4%
akik 8 napot hiányoztak: 6/36= 16,6%
akik 9 napot hiányoztak: 4/36= 11,1%
akik 10 napot hiányoztak: 13/36= 36,1%
aki 15 napot hiányzott: 1/36= 2,7%
0