Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok valaki meg tudná ezt a 2 feladatot csinálni kérlek nagyon sürgős lenne :(

Főoldal » Általános iskola » Matematika
501
Csatolok képet, nagyon megköszönném, légyszíves. :(

https://kepkuldes.com/image/KEsZXg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Ez is kellene , kérlek szépen, valaki :((((((
Első osztályban megmérték a tanulók tömegét, a következő eredményt kapták kg.-ban: 20, 21, 18, 23, 20, 20, 22, 21, 25, 19, 21, 23, 24, 20,23 ----> Ezeket táblázatba foglalni, légyszi :(
Módosítva: 6 éve
0

1. ha 4est ír akkor az átlaga 3,57 lesz
ha 5öst akkor 3,71 ami pedig nagyobb a 3,6nál, ezért 5ösre kell megírnia.

számokkal:
6·3,5= 21 (az eddig kapott jegyeinek az összege)
ha 4est ír: (21+4)/7= 3,57 < 3,6
ha 5öst ír: (21+5)/7= 3,71 > 3,6 ezért ez a jó


2. 19 éves volt, mert 10·28= 280 (amikor még 10 sportoló volt az akkori életkoraik összege)
9·29= 261 (amikor már csak 9en voltak a maradék sportolóknak az életkoraiknak az összege)
280-261= 19 (a kettő közötti különbség lesz az a szám ami megmutatja, hogy hány éves sportoló ment el)
Módosítva: 6 éve
1