Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

!!!SOS!!! Kéne egy kis segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
391
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, U=3
b, U= -5...1
c, U= -5...5
d, U= -5..5
e, U= nincs ilyen
f, U= -5...5
g, U= -2....2
h, U= -2, 2, 3, 4, 5
i, U= nincs ilyen
j, U= 0, 1, 2, 3, 4
k, U= 6
l, U= 3, 4, 5
1