Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek matekban!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
Nem igazán értem az egyenlőtlenségek ellenőrzését.
Pls segítsetek!
Minden megy, csak az ellenőrzés nem.
Próbáltam visszafelé gondolkodni, de úgy se jött ki.
Példákat is szivesen várok. :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek, egyenlőtlenségek, ellenőrzés
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
Kb 2:30-tól van az ellenőrzés, nagyjából fél percig, de azt úgyis fogod tudni, hogy meddig nem megy! Szerintem elég szépen elmagyarázza. Ez alapján próbálj megcsinálni egy feladatot a könyvből, munkafüzetből. Ha gondolod, küldd el és megnézem, jó-e.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DzrqqB_-KvS0&ved=2ahUKEwj9t8rTpZrpAhWu-yoKHe8nD9wQo7QBMAB6BAgDEAE&usg=AOvVaw2M5npYolCXymnZ8myeVZuo
Módosítva: 6 éve
1