Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
476
Melyik átváltás HIBÁS?
A. 50 W = 0,005kW
B. 1,05 kW=1050W
C. 500W= 0,5 W
D. 0,05MW= 50 kW
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A,
Mert helyesen így lenne :
5 W = 0,005 kW

C-t meg gondolom elírtad.


Módosítva: 3 éve
0