Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
457
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Pb2+ + 2e- = Pb (Katód)
Mg2+ + 2e- = Mg (Anód)

E = Ek - Ea
E = -0,13V-(2,38V) = 2,25V

Jelölés : Odaírjuk mellé a halmazállapotát.
1