Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
835

Határozd meg a kifejezések helyettesítési értékét, ha az a=2 b=4,3!!
a²b
0,8(3b- a³)

Old meg az egyenleteket! Alaphalmaz: Q
3*(x-2)+8=17
(9x+3)-(5x+7)=3-(x-1)

Bontsd fel a zárójeleket és végezd el az összevonást!
(-35xy²):(-7)=
4a-11b-(5x+7)=3-(x-1)

2a+5b-4a-2+a-5b=
2/3a-b+1/5a+2b-2/3*3=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ahova kérdőjelet tettem ott valoszinuleg elgépelted, mert a,b,x,y is van benne :)
0