Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

1. Oldd meg a következő egyenleteket és egyenlőtlenségeket! Az alaphalmaz a racionális számok halmaza. Végezz ellenőrzést!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1333
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, egyenlet, egyenlőtlenség
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Kérlek jelöld megoldásnak! Ha lesz 10 perced, kérlek nézd me az erről szóló videómat. Köszi! https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Módosítva: 6 éve
1