Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

1. Oldd meg a következő egyenleteket! Az alaphalmaz az egész számok halmaza. Ellenőrizni nem kell!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
908
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, egyenlet
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a.) x=9
b.) x=5
c.) x=12
d.) x=16
e.) 12x=36
x=3
f.) 3x=-6
x=-2
g.) 4x=x+6
3x=6
x=2

https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Módosítva: 6 éve
1