Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Munka

Főoldal » Általános iskola » Fizika
416
A 900N súlyú kőszáli kecske 378000J munkát végez ,amikor felmegy a völgyből a hegytetőre.Mekkora a szintkülönbség a völgy és a hegytető között ??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=F·h⇒h=W/F=378000/900=420m
0