Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
410
A: 4a+2= -7a + a
B: 3b+ 1 = 5+ b
C: 5 c -2 = 3 c + 4
D: 9 -2d = d -3
E: 12 +2 e = 4 e + 2
F: 3 f + 7 = f + 5
Levezetés is kéne nem csak a megoldás
Köszönöm szépen előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Kérlek jelöld megoldásnak. Ha van 10 perced, nézd meg az erről szóló videómat a youtubeon. https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Módosítva: 6 éve
0