Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Munka

Főoldal » Általános iskola » Fizika
753
A lift motorja 60000J munkát végez ,miközben 12m magasra szállítja az utasokat .Mekkor erőt fejt ki a lift motorja ??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=F·s⇒F=W/s=60000J/12m=5000N=5kN
0