Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika hf

Főoldal » Középiskola » Fizika
342
Sziasztok.Ezekben a kérdésekben kellene segítség.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1 8000N/0.04 m2= 200000Pa
2 600000kPa x 1000= 600000000Pa 300cm2= 0.03m2 600000000Pa x 0.03m2= 18000000N
1