Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek részletesen leirja és elmegyarázza valaki

Főoldal » Középiskola » Matematika
455
Számítsd ki a (bn) n nagyobb vagy egyenlo mértani haladvány első tagját, ha tudjuk, hogy b3=12 és az állandó
hányados q= 2 .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Ebben a videóban magyarázom is: https://www.youtube.com/watch?v=lLpFh_5juII
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet. Kérlek jelöld megoldásnak a válaszomat. Közi!
Módosítva: 6 éve
0