Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika2

Főoldal » Általános iskola » Fizika
337
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A nyomás az egységnyi felületre ható erő nagysága.

p = F/A
p = 12000N / 0.04 m2
p = 300000 N/m2
p = 300000 Pa = 300kPa
0