Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
454
Számítsd ki kéttizednyi pontossággal az alábbi számok négyzetgyökét:
88,222,375,555,678,925,436,536,1245,6324,8562,48976,623!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Hamarosan küldöm a többit
Válaszom jelöld megoldásként
0

 88  = 9,38
 222  = 14,89
 375  = 19,36
 555  = 23,55
 678  = 26,03
 925  = 30,41
 436  = 20,88
 536  = 23,15
 1245  = 35,28
 6324  = 79,52
 8562  = 92,53
 48976  = 211,3
 623  = 24,95
1

Válaszom, jelöld megoldásként
0