Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segítsetek megoldani

Főoldal » Általános iskola » Matematika
546
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
V-ből ítélve gondolom téglalap alapú hasáb...
Mivel az élek aránya 2:3:5, és a leghosszabb él 4.5 dm, ezért egy arányrész 0.9 dm.
a=2×0.9 dm=1.8 dm
b=3×0.9 dm=2.7 dm
0