Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
415
Segítséget szeretnék kérni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
20 N/cm= 2000 N/m;5 cm= 0,05 m; 10cm=0,1m. W1= 1/2D*(delta)l^2=1000*0,05^2= 2,5 J
W2=1000*0,1^2= 10 J
10-2,5=7,5 J munkával tudjuk további 5 cm-re húzni a rugót.

Módosítva: 4 éve
0