Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A kör egyenlete, Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
461
A kör egyenlete, Valaki tudna segíteni a 6 c. feladatban? Csatoltam képet!

Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet. Ezen minták alapján remélem ügyes leszel és egyedül is meg tudod oldani! Itt magyarázom is:
https://www.youtube.com/watch?v=TM1ZJNRaDzs&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=2
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet. Az a.) részt megcsináltam neked. Kérlek fogadd el válaszomat megoldásnak. A c.) részt meghagytam neked. Köszi!
Módosítva: 6 éve
1