Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
322
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.lap
Az út egész része: x
1.nap: (1/4)x
2.nap: (3/10)x
3.nap:270
Összesen: (1/4)x+(3/10)x+270=x
270=(18/40)x
x=600
Így 600 km-t tettek meg az első 3 nap
2.lap
Ezt sajnos nem tudtam
3.lap
(3x/12)-(6x-3)12≥(12/12)-(2x/12)
3x-6x+3≥12-2x
-3x+3≥12-2x
3≥12+x
-9≥x











-1