Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia házi 1

Főoldal » Középiskola » Kémia
415
Mit tapasztalunk a réz szulfátot elektrolizálunk grafitelekrótok között?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Katód : Cu2+ + 2e- = Cu
Anód : H2O = 2H+ + 1/2O2 + 2e-
Bruttó : H2O = H2 + 1/2O2
1