Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Euklidesz

Főoldal » Középiskola » Matematika
410
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
-1

Természetesen az előttem beküldő érdemli a megoldásnak jelölést, csak felhívom a figyelmedet, hogy a youtube csatornámon magyarázom is a levezetést úgy, hogy könnyen meg tudd tanulni. Persze egyéb emelt szintű szóbeli tételeket is kidolgoztam. Megtisztelsz, ha megnézed.
https://www.youtube.com/watch?v=o4-ygOM8JTQ&list=PLwXxAxAEOlGjbRrNnffp_7fsw90VSB9wD&index=4
1