Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

5. osztály matematika, törtek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
397
Sziasztok! Tudnátok segíteni a csatolt képen lévő feladatban? A segítséget előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
5. osztály, Matematika. Törtek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

Nem a példádhoz szólok hozzá, hiszen azt már megoldották. Csak a figyelmedet híván fel, hogy a matek mesék sorozatomban a törtekről is mesélek.
https://www.youtube.com/watch?v=JxpvDlR3QB4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=5
0