Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
1148
Valaki tudna segiteni? Az egesz matek eleg tavol all tolem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ha valami a 10-x-van, akkor számot el kell osztani 10-zel, 100-al, 1000-el..., magyarul a tizedes vonalat x-el kell balra tolni.
0

a) 0,000025*64000000=1600
b)0,000048*0,00000016=0,00000000000768
c)0,0000625*32000=2
d)0,0000128*0,00000512=0,000000000065536
0