Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladatsor

Főoldal » Középiskola » Matematika
460
1.) 3 - 5·cos(x) = 2 x€R

2.) sin(5·x + π/9) = -1 x€R

3.) tg(x - π/4) = √3 x€R

4.) sin(x)·cos(x) = sin(45°) x€R

5.) cos(5·x) = cos(x - π/4) x€R

6.) tg(x) + 6·ctg(x) = 5 x€R
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
2

Csatoltam képet. Kedves
Módosítva: 6 éve
2