Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
498
Sziasztok! Tudom hogy ez nem egy olyan hú de nehéz feladat de valaki segítene?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
294/5,6
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Drága Bige! Tényleg nem nehéz. Nézd meg a videómat, készíts skálát, és magad is meg tudod ítélni a felsorolt dolgokat.
https://www.youtube.com/watch?v=h0TEiZpzQi8&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=6
2