Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Terület kerület számítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
2977
szabályos hatszög ,területe kerülete számítása
oldalai 3cm -esek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
0

a=3 cm
R=a
K=6*a=6*3=18 cm
T=3*gyök3/2*a2=166,28cm2
0