Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasáb felszíne

Főoldal » Általános iskola » Matematika
395
Sziaztok! Csatolom a feladatot! Valaki tud segíteni?99.a,b
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A=2·Talap+Tpalást

Talap= a · ma= 3 · 2,5 = 7,5 cm2
Tpalást= Kalap · M= 12cm · 4cm = 48 cm²

2 · 7,5 cm²+48 cm² =15 cm² + 48 cm² = 63 cm ²
Módosítva: 6 éve
0