Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
518
a 3000 megvizsgált háztartás közül 1320-ban volt autó olvashatuk a statisztikába
a megvizsgált háztartások hány százaléka ez?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3000 --> 100%
1320 --> x
-------------------------
X=132000/3000=132/3=44


X=44%-a
Módosítva: 6 éve
0