Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
489
négyzet a=3m K=? T=?
kocka a=3m A=? V=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
··négyzet

K= 4 · a = 12m
T= a · a = 9 m2

Kocka

V= a · a · a = 3 · 3 · 3 = 27 m3
A= 6 · a · a= 24 · 3 = 72 m2
0