Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
598
Bocsi a sok kérdésért. Egy lézerbemutatón 5 KULONBOZO alakú csillagot vetitenek ki egymas melle, melyek lehetnek piros vagy kek szinuek. Hany kulonbozo diszitosort lehet kesziteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, kombinatorika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az első helyre 5*2=10-féle mehet, a második helyre 4*2=8-féle mehet, és így tovább, tehát 10*8*6*4*2=3840-féle kivetítés lehetséges.
1