Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 5 oszt

Főoldal » Általános iskola » Matematika
381
Két szám összege 11.4.melyik ez a két szám ha tudjuk hogy az egyik szam 3.6 tal nagyobb mint
a másik?Ábrázolas módszere
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x+x+3,6 = 11,4 /-3,6
2x = 7.8
x = 3.9
Tehát x1 = 3.9
x2 = 11,4- 3.9 = 7.5
0