Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a következő sokszögek belső szögeinek nagyságát...

Főoldal » Általános iskola » Matematika
586
Csatolok képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

a,
Szögei: 34×2=68 fok, 34×2=68 fok, és 180-2×68=44 fok
b,
Szögei: 28 fok, 60 fok, és 92 fok
c,
130 fok, 130 fok, 50 fok, és 50 fok
d,
63 fok, 50 fok, 130 fok és 117 fok
0