Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
606
Négyzetes alapú szabályos gúlák felszine kellene:
M=72mm,x=1,20dm

a=5,6dm,o=10dm


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A kérdésed pontosan fogalmazd meg kérlek. Az M vagy az o nem egyértelmű jelölések, magyarázd meg, mire gondolsz.
Négyszög alapú gúla felszínének kiszámítása:
A=2*a*ma+a2 ahol A a felszín, a az alapél hossza és ma egy alkotóháromszög magassága.
0