Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!! Kérlek valaki segítsen KÉMIA!!! NAGYON FONTOS!!!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
360
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
vas + kén: Fe+S = FeS
kén + oxigén: S + O2 = SO2
cink + kén: Zn + S = ZnS
0