Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sorozat és mértani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
669
a5=8; a9=45 a1=?
a3=17; a4=-1 a1=?
a2=40; a5=80 a1=?
a4=12; a6=-3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
-1

Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
0