Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
530
A segítségeteket szeretném kérni ebben a két feladat megoldásában. Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

András:
2cs+3sz=840
Anna
1sz+2cs=690
Az 1.-ből kivonjuk a 2.-at
2sz=150
sz=75
Így 75 forint a szendvics és 307,5 forint a csoki

Béla
3h+4k=1000
Balázs
2h+2k=920
4h+4k=1840
h=840
Így hotdog 840 forint, és k=-380
-1