Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
506
Paralelogramma: a=6cm, b=4,5cm, a oldalhoz tartozó magasság=4cm
K?T?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Paralelogramma kerülete:
K=2×(a+b)=2×(6+4,5)=21 cm
T=a×ma=6×4=24 cm²
-1