Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
437
Tudna nekem valaki segíteni a táblázat kitöltésében.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1. Usz=(Nsz*Up)/Np=(800*15)/200=60 V
2. Usz=(Nsz*Up)/Np=(600*230)/1200=115 V
3. Nsz=(Np*Usz)/Up=(600*72)/24=1800
4. Up=(Usz*Np)/Nsz=(12*800)/300= 32 V
5. Np=(Up*Nsz)/Usz=(23*2400)/230= 240
1