Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika százalékszámitás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
Sosss segitsetekk
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Nekiálltam!
1.) x∙0,3=78,6
x=262 liternek.
2.) 424∙0,3=78,6 liter.
3.) 666 ∙0,29=193,14 kg
4.) x∙0,4=8560
x=21 400 forintnak.
5.)
X liter tej volt.
x ∙0,72+126=x
126=0,28x
x= 450 liter tej volt.
6.)
a.) 90 ∙0,45=x
x= 40,5 kg cukrot használtam.
b.) Megmaradt 49,5 kg cukor.
Kérlek jelöld megoldásnak a válaszomat. Köszi!
Módosítva: 6 éve
0