Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
313
Csatoltam képet, előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

András pénze: x
Jutka pénze: x-50
Mari pénze: 4x
Összesen: 6x-50=490
6x=540
x=90
Így Andrásnak 90, Jutkának 40, és Marinak 360 forintja van.
Ellenőrzés: 90+40+360=490
Módosítva: 6 éve
-1