Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek lécci!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
385
A) 5•a+9•a-3•a=11•a B) -3•b+15•b-13•b=-b
C) 0,2•x+6,9•x=6,7•x. D) 1,5•y-5,4•y+2,5•y=0,65•y
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
mi itt a kérdés?
0

A, a∈R 11a=11a
B, b∈R -b=-b
C, x=0
D, y=0
0