Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2192



Feladat:
Szerkezd meg a háromszögeket, majd a beírható körüket
a) A háromszög oldalai a= 4cm b=5cm C=6cm
b) A háromszög két oldala a= 4 cm b=6cm Y=60°
C) A háromszög egy oldala a= 6cm,a rajta fekvő két szót B=45° Y=67.5°
d) A háromszög egy oldala a= 5cm, a két szöge B=105° A=37.5°
e) A háromszög két oldala a=4cm b=5cm, a nagyobbik oldallal szemben fekvő szög B=82.5°
f) A háromszög két oldala a=6cm b=8cm és az oldallal szemben fekvő szög A=37.5cm

A/B/Y = ALFA, BÉTA, GAMMA SZÖGEKET JELÖLTEM
Ha ez még segítség: Gondolkodni jó matematika (8 osztályos) 99 old 35 feladat.
Légyszives ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika (Háromszögek)
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia, az első hármat megcsinéltam, de a többire már nem volt időm.
0